Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/csr-icon.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339
CSR-Icon

Villkor

1.0 Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor. Deltagarna är skyldiga att själva hålla sig uppdaterade om CSR-Icons villkor.

1.1 Alla priser på webbplatsen är exkl. moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna.

1.2 Ångerrätten frånfaller vid registrering, eftersom det handlar om en digital produkt.

1.3 Vi förbehåller oss rätten att avslå en registrering.

1.4 För att vara registrerad på CSR-Icon och använda märket på din webbplats måste du uppfylla de villkor som nämns på www.csr-maerket.dk. Dessutom kan du eventuellt få e-post då och då från oss. Om du inte längre vill få e-post från oss kan du bara informera oss om det.

1.5 Registrering till CSR-Icon sker för ett år i taget. Medlemskapet förlängs automatiskt med ett år när en period slutar. Du kan alltid välja att lämna initiativet före förlängningen. Detta kräver en skriftlig uppsägning med minst en månads varsel före utgången av en period. Vi har inte möjlighet att återbetala kostnaderna för deltagande efter förlängningen av medlemskapet har ägt rum.

1.6 Fakturering sker för ett år åt gången och betalas i förskott.

1.7 Om ett registrerat företag till exempel inte uppfyller deltagarvillkoren, som finns på www.csr-icon.se, kommer företaget att meddelas om detta och får då två dagar på sig att åtgärda bristerna. Om detta inte kan göras förlorar företaget rätten att använda CSR-Icon och kommer att tas bort från deltagarlistan.

1.8 Vid underlåtenhet att följa deltagarvillkoren på www.csr-icon.se, se punkt 1.7, finns det ingen möjlighet till återbetalning av deltagaravgiften.

1.9 CSR-Icon får endast användas av deltagare som lever upp till deltagarvillkoren och betalar deltagaravgiften.