Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/csr-icon.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339
CSR-Icon

Annonsering

Annoncering

Annonsering CSR-Icon 2017

Nu öppnar vi upp för flera olika annonseringsmöjligheter på csr-icon.se.

Varje månad besöker många företag och privatpersoner CSR-Icons webbplats. Det ger dig goda möjligheter att profilera ditt företag genom annonsering på vår webbplats.

Om du är intresserad av annonsering på CSR-icons webbplats hittar du här den information du behöver och kan läsa mer om dina möjligheter.

Kontakta info@csr-maerket.dk om du vill veta mer om dina möjligheter. Du kan också ringa till Emil Jørgensen på telefon: +45 305 556 11.

CSR-fall

Arbetar ditt företag med CSR har du möjlighet att få utarbetat och presenterat ett CSR-fall som handlar om ditt företags arbete med socialt ansvar. Ditt CSR-fall och företag kommer då att presenteras på vår webbplats.

Bannerannonsering

Du har också möjlighet att få din bannerannons infogad på CSR-Icons webbplats. Du kan själv leverera det grafiska materialet, eller så kan vi utarbeta det i samarbete med dig. Bannerannonsen kräver naturligtvis vårt godkännande.

Deltagande i vårt märkningssystem

Om de två möjligheterna ovan inte är det du vill har du också möjlighet att bli profilerad på CSR-Icons webbplats genom att delta i vårt märkningssystem. Märkningssystemet syftar till att sprida budskapet om CSR och inspirera företag att ta socialt ansvar. Som deltagande företag blir du upptagen på vår deltagarlista.

Här kan du registrera ditt företag.

Andra möjligheter

Om du har några andra önskemål om annonsering är du välkommen att göra en förfrågan. Vi ber dig ange dina önskemål och behov i förfrågan. Vi kommer därefter att ta ställning till huruvida vi kan uppfylla det du ber om.

Skicka ett meddelande

Om du har några frågor eller vill annonsera på CSR-Icons webbplats kan du använda kontaktformuläret nedan. Vi återkommer så snart som möjligt.